Chili con carne – Fedtfattig

Chili con carne – Fedtfattig

Fremgangsmåde

Start med at hak løgene fint og svits dem derefter i en gryde uden fedtstof. Når løgene begynder at sidde fast så hæld lidt vand ved.

Når vandet er kogt væk tilføres oksekødet som svitses.

Hak peberfrugterne og hæld dem i gryden sammen mes baked beans, hakkede tomater, mælk og hvidløg.

Smag til med cayenne peber, chili, spidskommen, salt og peber.

Lad det simre i min. 1/2 time

Gode råd

Server med groft brød og evt. lidt creme fraiche på toppen- fedtfattig selvfølgelig

Hvis du har lyst til at gøre den lidt vildere kan man tilføje lidt stødt nellike og 1/2 -1 dl appelsinsaft :D

ingredienser

  • 500g Hakket oksekød højst 10% fedt
  • 500g løg
  • 2 peberfruger
  • 2 dåser Hakkede tomater
  • 2 dåser baked beans
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • 0,5 dl letmælk
  • Cayennepeber
  • Stødt chili
  • Salt
  • Peber
Tallerkener 4
Ca. 45 minutter

4 Responses to “Chili con carne – Fedtfattig”

  1. Billedet indholder noget der ligner kidney bønner der ikke er i opskriften.

  2. Det lyder som en lækker udgave, jeg laver den bare med quorn i stedet for kød

  3. Hej, Ja der kan bruges forskellige slags bønner, alt efter hvad man foretrækker :-)

  4. Det lyder spændende.. Jeg havde ikke hørt om quorn før, men det lyder som et godt alternativ til kødet.. Jeg håber det smagte dejigt :)

Giv din kommentar!