Chili con carne m. øl og Nescafé

Chili con carne m. øl og Nescafé

Fremgangsmåde

Hak og pres hvidløget og svits det i olien. Tilsæt derefter kødet og svits det. Tomater og øl tilsættes og du kan nu lade retten koge ved svag varme i ca. 10 min.

Rens peberfrugterne og skær dem ud i tern.

Når retten har kogt i de 10 min, tilsættes peberfrugter og bønner.

Derefter tilsættes kryderier, balsamicoeddike, Nescafe´ og brun farin og det skal nu koge i mindst 10 min.

Smag til med salt, peber, chilipulver og evt. mere øl, brun farin og Nescafé.

Server med ris og chremefraiche

Gode råd

Hvis du har tid, så lad retten koge i en times tid, så blir den ekstra lækker

ingredienser

  • 400g hakket oksekød
  • 2 spsk olie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 2 ds hakkede tomater
  • 2 peberfrugter
  • 1 ds bønner
  • 1 dl Øl (gerne en mørk, lidt kraftig øl)
  • 2 tsk basilikum
  • 2 tsk oregano
  • 2 knivspids spidskommen
  • Lidt balsamicoeddike
  • 4 tsk Nescafé
  • 2 tsk brun farin
  • laurbærblade
  • Chilipulver
  • Salt
  • Peber
Tallerkener 4
1 time

5 Responses to “Chili con carne m. øl og Nescafé”

  1. wow, hvor er den god med øl og nescafe! Selv Ida på 11 spiste som en hest:-)

  2. Smager super godt og er hurtig at lave. Lod den stå godt en time og simre tilsidst.

  3. Fantastisk Opskrift, hele familien var vilde
    :)

  4. Smager rigtig godt!

  5. MEEEGAAAA FRÅÅÅÅJEEEREEEEEEEEN!!!!!

Giv din kommentar!